Veelgestelde vragen

Vanaf welke leeftijd kan ik mijn kind inschrijven?

Uw kind is welkom bij de dagopvang vanaf 8 weken en bij de BSO vanaf de leeftijd van 4 jaar. U kunt zich echter al inschrijven vanaf het moment dat u zwanger bent of wanneer u weet van welke school uw kind gebruikt gaat maken.

Hoe kan ik mijn kinderen inschrijven?

Via onze website is een aanmeldingsformulier beschikbaar. Als u dit formulier invult heeft u de keuze uit de verschillende locaties en de verschillende soorten opvang. Zodra u het aanmeldingsformulier heeft verzonden zal Boter Kaas & Overblijf zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Wat is jullie Landelijk Register Kinderopvang (LRK) nummer?

De LRK-nummers van elke locatie zijn te vinden op de desbetreffende locatiepagina. Op de locatiepagina’s staat een link die u doorverwijst naar de benodigde informatie.

Wat is jullie opzegtermijn?

Bij het afsluiten van een contract hanteert Boter Kaas & Overblijf een opzegtermijn van 1 maand. Hierbij houden wij de algemene voorwaarden aan, deze staan ook vermeld in het contract.

Wat moet ik doen als ik een opmerking of een klacht heb?

Via de pagina informatie/klachtenprocedure op de website staat een procedure die wij aanhouden indien men een klacht heeft. U kunt uw klacht neerleggen bij de pedagogisch medewerksers/locatieleiders, de directeur van stichting Boter Kaas & Overblijf en bij de oudercommissie. Wij horen graag uw opmerkingen, zodat wij gelijk tot een oplossing kunnen komen die u tevreden maakt.

Moeten de kinderen zelf hun lunch meenemen?

In principe nemen de kinderen zelf hun eigen lunch mee. Bij de Zijlwijk en de Leidse Houtschool hoeven de kinderen alleen brood mee te nemen, de kinderen krijgen de keuze tussen melk, yoghidrink of chocolademelk.

Mocht u nog meer vragen hebben, kunt u gerust contact met ons opnemen via het contactformulier op de website