Tussenschoolse opvang

Bent u niet in staat uw kinderen tussen de middag op te halen? Dan  is Boter Kaas & Overblijf de ideale oplossing zodat u zeker weet dat uw kind met een goede lunch zijn of haar schooldag zal vervolgen.

Ervaring leert dat kinderen graag overblijven. Een aparte eetgelegenheid, met onderscheid tussen jongere en oudere kinderen, voldoende speelmateriaal en genoeg aanwezige vriendjes of vriendinnetjes vinden ze fijn. Met deze wensen in het achterhoofd verzorgt Boter Kaas & Overblijf op een groot aantal basisscholen de tussenschoolse opvang (TSO). Het overblijven gebeurt tenslotte in de vrije tijd van de kinderen. Wij letten erop dat er een goed evenwicht is tussen eten en spelen. Wij vinden het belangrijk dat de sfeer tijdens het lunchen prettig is, dat de lunch gestructureerd verloopt en dat de kinderen zich veilig voelen.

Boter Kaas & Overblijf zorgt altijd voor voldoende personeel. Wij werken met een netwerk van coördinatoren. Zij zijn verantwoordelijk voor de aansturing en begeleiding van de medewerkers, contact met de scholen in hun werkgebied en bewaken de kwaliteit van de tussenschoolse opvang. De overblijfmedewerkers worden zorgvuldig begeleid bij hun werkzaamheden en nemen regelmatig deel aan cursussen.

Bekijk hier de locaties voor tussenschoolse opvang