De Vink

{"straat":"van Hogendorpweg 1","postcode":"2253 VW","plaats":"Voorschoten","latitude":"52.14346630000001","longitude":"4.458814500000017","id":758,"baseURI":"https:\/\/www.boterkaasenoverblijf.nl\/wp-content\/themes\/boterkaasenoverblijf","locatie":"De Vink"}

Basisschool De Vink
van Hogendorpweg 1
2253 VW Voorschoten

Tussenschoolse opvang

Tussenschoolse opvang vindt plaats tijdens de pauze van 12:15-12:50
op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. De groepen 1 t/m 4 spelen op het achterplein en de groepen 5 t/m 8 spelen op het voorplein.

“De overblijf “ op de Vink is een plek waar uw kind zich veilig en op zijn gemak moet voelen. Wij streven ernaar de kinderen met plezier te laten overblijven en doen dit oa. door middel van het inzetten van overblijfkrachten die vertrouwd en bekend zijn voor de kinderen. Ons overblijfteam bestaat dan ook uit vaste overblijfmedewerkers.

De groepen eten onder leiding van de leerkrachten in hun eigen lokaal. Na het eten mogen de kinderen kiezen wat ze gaan doen. Ze mogen buiten of binnen spelen. Binnen zijn er diverse plekjes met speelgoed ingericht (barbies/auto’s e.d.), er kan ook geknutseld worden. De kinderen die even rustig een boekje willen lezen kunnen terecht in het stilte lokaal. Zo is er voor ieder wat wils. Bij slecht weer blijven we allemaal binnen.

Sport tijdens de tussenschoolse opvang:
Een keer per 2 weken komt onze sportdocent Steve een extra sportieve activiteit aanbieden tijdens de pauze. Deze activiteiten zijn vrijblijvend voor de kinderen.

In onze overblijfgids vind u alle uitgebreide informatie over de overblijf.

Gerben Westerbos is vaste coördinator van de Vink.

Tarieven TSO (schooljaar 2018-2019)

Het tarief voor de TSO is €1,50 per keer bij een vast contract en bij een flexibel contract is het bedrag € 1,80 per keer.

Klik hier om uw kind aan te melden voor de Vink