Het Kompas (Voorschoten)

{"straat":"Van Hogendorpweg 5","postcode":"2253 VW","plaats":"Voorschoten","latitude":"52.1422774","longitude":"4.459642700000018","id":868,"baseURI":"https:\/\/www.boterkaasenoverblijf.nl\/wp-content\/themes\/boterkaasenoverblijf","locatie":"Het Kompas (Voorschoten)"}

Het Kompas
Van Hogendorpweg 5
2253 VW Voorschoten

Tussenschoolse opvang

Tussenschoolse opvang vindt plaats tijdens de pauze van basisschool het Kompas op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.

De groepen eten onder leiding van de overblijfkrachten. De kinderen nemen zelf hun brood en drinken mee. Na het eten mogen de kinderen kiezen wat ze gaan doen. Ze mogen buiten of binnen spelen. Binnen zijn er diverse speelplekjes ingericht (barbies/auto’s e.d.). Bij erg slecht weer blijven alle kinderen binnen.

De groepen 1/2 eten beneden in de aula. De groepen 1/2 worden door de overblijfkrachten uit de groep gehaald, de groepen 3 eten in hun eigen lokaal. Na het eten mogen de kinderen van groep 1, 2 en 3 buiten spelen op het kleuterplein. Onder begeleiding van een van de overblijfkrachten.
Groepen 4, 5 eten in hun eigen lokaal. De groepen 6, 7 en 8 eten afwisselend in een lokaal van 6, 7 en 8. Na het eten mogen de kinderen buiten spelen op het voorplein. Op vrijdag eten de groepen van 5 t/m 8 beneden in de aula omdat er dan geen overblijf is voor de groepen 1 t/m 4.

De kinderen mogen tijdens de overblijf bij een vriendje/vriendinnetje eten. Dit kan alleen als er toestemming is gegeven door de ouders. U kunt dit aangeven in uw ouderlogin.

In onze overblijfgids vind u alle uitgebreide informatie over de overblijf.

Sport tijdens de tussenschoolse opvang

Een keer per 2 weken komt onze sportdocent Steve een extra sportieve activiteit aanbieden tijdens de pauze. Deze activiteiten zijn vrijblijvend voor de kinderen.

Ferdy Nievaart is vaste coördinator van het Kompas.

Tarieven TSO (schooljaar 2018/2019)

Het tarief voor de TSO is €2,08 per keer bij een vast contract en bij een flexibel contract is het bedrag € 2,48 per keer.

Klik hier om uw kind aan te melden voor Basisschool het Kompas